Rätt Kunskap – din nya kunskapskanal!

Välkommen till Rätt Kunskap Sporrong AB!

Hos oss finner du kurser och tips som kan förbättra och förenkla din vardag inom bygg, fastighet och VVS!

Vi är ett nystartat utbildningsföretag, men jag som driver Marcus S beskföretaget, Marcus Sporrong, har som utbildningsansvarig hos Uponor under de senaste tio åren utbildat 1 000-tals rörentreprenörer, VVS-konsulter, byggare, fastighetsägare, kommuner, yrkeshögskoleelever, med flera i vattenskadesäkerhet, komfortabelt inomhusklimat, vatten- och värmedistribution samt brandsäkerhet genom boendesprinkler.

Min ambition är att vara den utbildningsleverantör som ger dig mest inspiration och rätt kunskap vid varje utbildningstillfälle, så du får ut det allra mesta av den tid du lägger på dig och dina medarbetare!

Utöver rena utbildningar genomför vi även våtrumskontroller gentemot GVK-anslutna företag. Vi utför både stickprovskontroller och särskilda kontroller.

Hoppas du ska finna det du söker hos oss genom att orientera dig runt här på hemsidan och har du några funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig!

Återigen varmt välkommen till Rätt Kunskap Sporrong AB!

– Vi förser dig med rätt kunskap!

Entreprenadrådets samlade riktlinjer…

Sedan ca ett år tillbaka är vi engagerade i ett nytt, spännande och överbryggande branschinitiativ, nämligen Entreprenadrådet. Entreprenadrådet – förkortat ER är en oberoende och opartisk organisation vilken underlättar för

Läs mer »

Det här är spännande och givande oavsett…

Det här är spännande och givande oavsett om du är fastighetsägare/förvaltare, konstruktör, byggare eller rörentreprenör! Ta chansen nu till introduktionspris! Anmäl dig här! Vi kommer gärna till fler orter, bara hör

Läs mer »