Vår verksamhet fokuserar på dig som behöver kunskapsutveckling inom bygg, fastighet och VVS.

Cool-Clock-In-Water anpassad

Vi utför mycket uppskattade utbildningar runt om i hela Sverige, inom främst Säker VatteninstallationByggregler och normer och Förebygg vattenskador – inom hem & fastighet, och vi föreläser även allmänt om svensk bygglagstiftning, hur regelverken hänger ihop och är tänkta att användas, vattenskadesäkerhet, legionella, med mera.

För oss är det viktigt att din tid blir utnyttjad på bästa sätt. Av den anledningen satsar vi på god pedagogik och modern presentationsteknik, då vi vet att det är avgörande för hur
effektivt ditt lärande blir.

I dessa tider anstränger vi oss extra för allas trygghet och trivsel, läs gärna mer om våra anpassningar med anledning av rådande tider här.

NYHET!
Från och med den 1 oktober 2020 har Säker Vatten AB tagit över all hantering av arrangemanget kring utbildningar i Säker Vatteninstallation eller i Byggregler och normer för VVS-företag. Detta grundar sig på nya förutsättningar från Säker Vatten AB:s håll.

Vi är däremot både glada och tacksamma för att fortsatt kunna vara en del av din resa till att bli ännu tryggare, säkrare och effektivare i ditt arbete utifrån branschreglerna. Detta då vi är en av de tre utbildningsföretag som fått fortsatt förtroende att hjälpa Säker Vatten AB med att genomföra själva utbildningstillfällena.

Läs mer här.

 Aktuella utbildningar och föreläsningar

Under ombyggnad!
Just nu har vi inga öppna utbildningar, men vi tar med glädje emot intresseanmälan och sätter ihop en engagerande utbildning efter ert behov. Kontakta oss gärna för vidare upplägg och prisuppgift!


Saknar du utbildningar som till exempel Entreprenadjuridik, Entreprenadbesiktning, Kvalitetskontroll, Heta arbeten, Byggarbetsmiljösamordnare BAS P / BAS U, Mobila arbetsplatsformar, Brand, Elsäkerhet eller dylikt, kan vi varmt rekommendera dig att leta vidare hos någon av våra samarbetspartners; Entreprenadrådet eller Svensk Uppdragsutbildning.

Liksom oss, erbjuder de kvalitativa och engagerande utbildningar över hela landet och du når dem genom att klicka på deras logo nedan.

Team Safety erbjuder även smarta och användbara produkter inom bland annat brand- och personsäkerhet i sin e-shop.