Vår verksamhet fokuserar på dig som behöver kunskapsutveckling inom bygg, fastighet och VVS.

Cool-Clock-In-Water anpassad

Vi utför mycket uppskattade utbildningar runt om i hela Sverige, inom främst Förebygg vattenskador – inom hem & fastighet samt Svensk bygglagstiftning och Boverkets byggregler, där vi går igenom hur regelverken hänger ihop och är tänkta att användas, vattenskadesäkerhet, legionella, med mera.

För oss är det viktigt att din tid blir utnyttjad på bästa sätt. Av den anledningen satsar vi på god pedagogik och modern presentationsteknik, då vi vet att det är avgörande för hur
effektivt ditt lärande blir.

I dessa tider anstränger vi oss extra för allas trygghet och trivsel, läs gärna mer om våra anpassningar med anledning av rådande tider här.Aktuella utbildningar och föreläsningar

Webbinarium – Förebygg vattenskador – problem, ansvar & lösningar

– läs mer om vårt nylanserade webbinarium som hjälper dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening till tryggare och hälsosammare boende!


Föreläsning – Legionella – hälsofara eller myt?

– lär dig mer om hur ni undviker legionellatillväxt i era tappvattensystem!


Föreläsning – Vattenskadesäkerhet – vad kan du göra!?

– kort inspirationsföreläsning om vad du enkelt kan göra för att minska risken för vattenskador i ditt hem.


Föreläsning – Svensk bygglagstiftning – hur hänger det ihop?

– lär dig mer om hur lagar och regelverk hänger ihop och hur de påverkar dig som byggherre eller entreprenör.


Föreläsning – BBR för alla – så använder du regelverket!

– att regelverken uppdateras hela tiden och det är omöjligt att hålla koll, är en vanlig kommentar. I denna föreläsning går vi igenom hur Boverkets byggregler, BBR, är uppbyggd och hur man använder den.


Föreläsning – Entreprenadjuridik for dummies – en introduktion till hur avtal fungerar

– lär dig grunderna för hur AB/ABT/ABS och Konsumentjänstlagen är uppbyggda och hur de påverkar dig som beställare eller entreprenör.


Är du intresserad av någon av våra övriga utbildningar eller föreläsningar? Vi tar med glädje emot intresseanmälan och sätter ihop en engagerande utbildning efter ert behov. Kontakta oss gärna för vidare upplägg och prisuppgift!


Sedan den 1 januari 2022 har Säker Vatten AB tagit över all hantering av arrangemanget kring utbildningar i Säker Vatteninstallation samt inom Byggregler och normer för VVS-företag.

Vi är både glada och tacksamma för att under flera år ha varit en del av din resa till att bli ännu tryggare, säkrare och effektivare i ditt arbete utifrån branschreglerna, men framöver får du fortsatt hjälp direkt av Säker Vatten AB med att genomföra utbildningstillfällena.

Vi hoppas att vi ändå får anledning att ses genom andra intressanta och givande utbildningar. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa er!


Saknar du utbildningar som till exempel Entreprenadjuridik, Entreprenadbesiktning, Kvalitetskontroll, Heta arbeten, Byggarbetsmiljösamordnare BAS P / BAS U, Mobila arbetsplatsformar, Brand, Elsäkerhet eller dylikt, kan vi varmt rekommendera dig att leta vidare hos någon av våra samarbetspartners; Entreprenadrådet eller Svensk Uppdragsutbildning.

Liksom oss, erbjuder de kvalitativa och engagerande utbildningar över hela landet och du når dem genom att klicka på deras logo nedan.

Team Safety erbjuder även smarta och användbara produkter inom bland annat brand- och personsäkerhet i sin e-shop.