Vår verksamhet fokuserar på dig som behöver kunskapsutveckling inom bygg, fastighet och VVS.

Cool-Clock-In-Water anpassad

Vi utför mycket uppskattade utbildningar runt om i hela Sverige, inom främst Säker VatteninstallationByggregler och normer och Förebygg vattenskador – inom hem & fastighet, men vi föreläser även allmänt om svensk bygglagstiftning, hur regelverken hänger ihop och är tänkta att användas, vattenskadesäkerhet, legionella, med mera.

Viktigt är att din tid blir utnyttjad på bästa sätt. Av den anledningen satsar vi på god pedagogik och modern presentationsteknik, då vi vet att det är avgörande för hur effektivt ditt lärande blir.

I dessa tider anstränger vi oss extra för allas trygghet och trivsel, läs gärna mer om våra anpassningar med anledning av rådande tider här.

Du finner våra öppna utbildningar under rubriken ”Öppna utbildningar”, men vi genomför gärna även företagsanpassade utbildningar hos er, så ni får kortare resväg och ett mer kostnadseffektivt alternativ att tillgå.

Så kika bland våra utbildningar och föreläsningar nedan och kontakta oss för vidare upplägg och prisuppgift!

 Aktuella utbildningar och föreläsningar

Vi utbildar i Branschregler Säker Vatteninstallation 2016:1 och fokuserar starkt på att engagera dig och dina kollegor till att bättre förstå ”varför” och ge er argument till bättre diskussioner med era beställare framöver!
Från 3 700 SEK exkl moms
1 dag, 08:00 - 17:00
Live på webben!   Vi utbildar i Branschregler Säker Vatteninstallation 2016:1 och fokuserar starkt på att engagera dig och dina kollegor till att bättre förstå ”varför” och ge er argument till bättre diskussioner med era beställare framöver!
Från 3 700 SEK exkl moms
1 dag, 08:00 - 17:00
Vi utbildar i Byggregler och normer för VVS-företag som ämnar auktorisera dig i Säker Vatten. Fokus ligger mycket på att engagera dig till att bättre förstå ”varför” och ge er argument till bättre diskussioner med era beställare och byggentreprenörer framöver!
1 dag, 08:00 - 17:00
Live på webben!   Vi utbildar i Byggregler och normer för VVS-företag som ämnar auktorisera dig i Säker Vatten.Fokus ligger mycket på att engagera dig till att bättre förstå ”varför” och ge er argument till bättre diskussioner med era beställare och byggentreprenörer framöver!
2 dagar, 08:00 - 12:00
We train in Industry Regulations, Säker Vatteninstallation 2016:1 for plumbers, and focus strongly on engaging you and your colleagues to better understand "why" and give you arguments for better discussions with your clients in the future! Now also in English!
Från 4 100 SEK exkl moms
1 dag, 08:00 - 17:00
We train in Building regulations & Standards for HVP companies that are going to get authorized in Säker Vatteninstallation. We focus strongly on engaging you and your colleagues to better understand "why" and give you arguments for better discussions with your clients in the future! Now also in English!
1 dag, 08:00 - 17:00
Vi utbildar i Branschregler Säker Vatteninstallation 2016:1 och fokuserar starkt på att engagera dig och dina kollegor till att bättre förstå ”varför” och ge er argument till bättre diskussioner med era beställare framöver!
1 dag, 08:00 - 12:00
Utbildningen "Förebygg vattenskador - i hem & fastighet” ger dig förståelse om riskbild, kravbild samt lösningar avseende vattenskador. Vi belyser statistik, orsaker, kostnader, hälso- och miljöproblem samt besvarar frågan - varför vattensäkra sitt hem?! Frågan är om du har råd att missa den här utbildningen?
1 dag, 08:30 - 16:00

Legionellabakterier i vatteninstallationer är något som de flesta skakar på axlarna för, men vad är det som gäller? Är det en hälsofara, eller är det bara en myt? Under denna föreläsning synar vi vad legionella är, vilka befinner sig i riskgruppen och vilka krav ställs på fastighetsägaren.
– Du vet väl vilka spelregler du har att följa och hur de påverkar dig och din beställare? I denna föreläsning går vi igenom vilken roll svenska regelverket spelar för dig som projekterar VVS/energi och vilka delar som är viktiga att kunna. Bli tryggare genom att öka din förståelse för hur regelverken hänger ihop och vem som ställer kraven? Vi sätter fokus på det VVS-relaterade i Boverkets Byggregler (BBR) och uppdaterar dig om det senaste. 

Saknar du utbildningar som till exempel Heta arbeten, Byggarbetsmiljösamordnare BAS P / BAS U, Mobila arbetsplatsformar, Brand, Elsäkerhet eller dylikt, kan vi varmt rekommendera dig att leta vidare hos någon av våra samarbetspartners; Svensk Uppdragsutbildning eller Team Safety.

Liksom oss, erbjuder de kvalitativa och engagerande utbildningar över hela landet och du når dem genom att klicka på deras logo nedan.

Team Safety erbjuder även smarta och användbara produkter inom bland annat brand- och personsäkerhet i sin e-shop.