Från och med den 1 oktober 2020 har Säker Vatten AB tagit över all hantering av arrangemanget kring utbildningar i Säker Vatteninstallation eller i Byggregler och normer för VVS-företag. Detta grundar sig på nya förutsättningar från Säker Vatten AB:s håll.

Vi är däremot både glada och tacksamma för att fortsatt kunna vara en del av din resa till att bli ännu tryggare, säkrare och effektivare i ditt arbete utifrån branschreglerna. Detta då vi är en av de tre utbildningsföretag som fått fortsatt förtroende att hjälpa Säker Vatten AB med att genomföra själva utbildningstillfällena.

Rätt Kunskap blir därmed även framöver involverad i utbildningar i Säker Vatteninstallation för VVS-företag och VS-projektörer både på svenska och engelska samt likaså Byggregler och normer för VVS-företag.
– Så vi ser fram emot att träffa dig även framöver och förse dig med rätt kunskap på ett engagerande sätt!

Letar du efter aktuella utbildningar i Säker Vatteninstallation eller Byggregler och normer hänvisar vi till www.säkervatten.se för mer information och utbildningstillfällen.

Och du har väl inte missat att det från och med 1 januari 2021 är nya regler som gäller! Läs mer och ladda ner dem här: Säker Vatteninstallation 2021:1.

Branschregler Säker Vatteninstallation 2021:1

 

– Vi förser dig med rätt kunskap!