Välkommen

Tack för att du tagit dig hit till Rätt Kunskap!

Är du rörentreprenör eller konsult inom VVS så har du hamnat helt rätt! Vi vänder oss även till dig som fastighetsförvaltare/ägare, yrkes-/högskola, arkitekt eller byggentreprenör.

Vår verksamhet fokuserar på dig som behöver kunskapsutveckling inom bygg, fastighet och VVS eller behöver utförd våtrumskontroll för att säkerställa att ditt bad/duschrum håller tätt för en lång tid framöver.

Vi utför mycket uppskattade utbildningar runt om i hela Sverige, inom främst Säker Vatteninstallation 2016:1 och Byggregler och normer (PBL/BBR), men föreläser även allmänt om vattenskadesäkerhet, våtrum, effektivt byggande samt boendesprinkler.

Cool-Clock-In-Water anpassadFör oss är det viktigt att din tid blir utnyttjad på bästa sätt. Av den anledningen satsar vi på god pedagogik och modern presentationsteknik, då vi vet att det är avgörande för hur
effektivt ditt lärande blir.

Du finner våra öppna utbildningar under rubriken ”Kurser”, men vi genomför även internutbildningar hos er, så ni får kortare resväg och ett mer kostnadseffektivt alternativ att tillgå.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller kostnadsförslag!

– Vi förser dig med rätt kunskap!