Våra kursledare

Ute på våra mycket uppskattade kurser runt om i landet, träffar du någon av dessa erfarna och riktigt engagerande kursledare!

Marcus Sporrong

Marcus Sporrong, ägare till Rätt Kunskap, har mer än 10 års erfarenhet av att utveckla och genomföra kurser för bl a professionella montörer, föreskrivande led, byggentreprenörer och yrkeshögskolor. Det har bl a handlat om kurser inom vattenskadesäkerhet, inomhusklimat, vatten- och värmedistribution samt brandsäkerhet genom boendesprinkler.

På sitt öppna och engagerande sätt att utbilda, fångar Marcus intresset hos deltagarna och triggar igång många givande diskussioner för att befästa kunskaperna ordentligt.

 

Christer Nordemo

Christer Nordemo har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat i eller kring VVS-branschen. I grunden är han certifierad VVS-montör med tillägg som behörig arbetsledare (AA-VVS).

Förutom som montör och verkmästare har Christer även arbetat som teknikredaktör och journalist på VVS-Forum.

På senare år har han varit också varit teknik- och produktionsansvarig för RSK-databasen. Sedan 2015 driver han eget företag som branschkonsult med bland annat Säker Vatten AB, VVS-Information AB och Rätt Kunskap AB som kunder.

Christer smittar lätt av sig med sitt glada lynne och får den mest skeptiske deltagaren till att engagera sig!

 

Thomas Mogren

Thomas Mogren är i grunden både högskoleutbildad inom energi & inomhusklimat samt utbildad VVS-montör. Utöver att agera kursledare inom bland annat Säker Vatteninstallation, så utför han även rörkalkyler åt VVS-företag, energideklarationer, överlåtelsebesiktningar samt praktiskt rörmontörsarbete.

Så med Thomas vid katedern får kursdeltagarna en erfaren och engagerande instruktör som på bästa sätt hjälper till att förklara regelverket på ett praktiskt sätt.

Foto kommer inom kort…