Om Rätt Kunskap

Vår vision:
”Att på ett engagerande och inspirerande sätt öka kunskapen och medvetenheten kring brand- och vattenskadesäkerhet inom bygg, fastighet och VVS.”

Varför ska du använda dig av Rätt Kunskap!?Marcus 026nr1svartvitt nr2

Vi fokuserar på kunskapsutveckling för bygg, fastighet och VVS och vår målsättning är att du och dina medarbetare ska få ut så mycket som möjligt av din tid när du deltar på våra utbildningar eller nyttjar vår expertis, samt att du ska erhålla rätt kunskap!

Därför satsar vi mycket tid och engagemang på att hålla oss uppdaterade dels inom det tekniska, dvs vara ajour på gällande regler och lösningar och dels inom det kommunikativa, dvs ta fram och genomföra kurser och material på ett så tydligt och pedagogiskt sätt som möjligt.

För hög flexibilitet, god trygghet och stort utbud av kurstillfällen till dig som kund har vi nu tre engagerande kursledare som gärna utbildar i hela landet.
Läs mer om våra engagerande lärare här.

Utöver att genomföra utbildningar hjälper vi även till att ta fram företagsspecifika kurser och utbildningsmaterial samt diverse andra konsultuppdrag inom bygg, fastighet och VVS.

GVK-legitimation + bandI verksamheten genomför vi även våtrumskontroller för GVK’s räkning, detta för att hjälpa till att öka kvaliteten bland tätskikten i bad/dusch/tvättutrymmen. Läs mer om denna verksamhet här.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag eller mer information! Eller anmäl dig här till någon av våra utbildningar/föreläsningar.

– Vi förser dig med rätt kunskap!