Det här är spännande och givande oavsett…

Det här är spännande och givande oavsett om du är fastighetsägare/förvaltare, konstruktör, byggare eller rörentreprenör!

Ta chansen nu till introduktionspris! Anmäl dig här!

Vi kommer gärna till fler orter, bara hör av er så syr vi ihop lämpliga tillfällen.

 

Har du fullständig kontroll på hur du på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt vattensäkrar ditt eller din kunds hem & fastighet? 

I utbildningen ”Förebygg vattenskador – i hem & fastighet”, tydliggör vi sambandet mellan vattenskador, problematik och lösningar. Vi lyfter fram statistik, orsaker, kostnader, hälso- och miljöproblem samt besvarar frågan – varför vattensäkra sitt hem?

Målgruppsanpassad utbildning

Genom denna engagerande och populära utbildning får du som beställare, konstruktör, eller hantverkare, svar på vad du ansvarar för, argumentation för fortsatta diskussioner med din kund, för att i slutändan åstadkomma trygga och hälsosamma inomhusmiljöer, samtidigt som du minskar miljöbelastningen.

Vilket ansvar har jag? 

Följ med du också och ta reda på vilka samhällskrav, branschkrav och försäkringsvillkor du står inför. Låt oss förenkla din vardag genom att få dig att förstå vad fackmässigt utförande anses vara samt vad BBR menar med sina föreskrifter och allmänna råd, ”ska” respektive ”bör”.
Och inte minst vilka lösningar som står till buds på den svenska marknaden.

Varför ska jag gå kursen? 

Frågan är om du har råd att missa den här utbildningen? Oavsett vilken arbetsroll du har så kommer du lära dig ovärderliga kunskaper som omgående betalar av sig.

Lär dig argumentera vid inköp och försäljning, inse vikten av att förebygga vattenskador och gå hem med en WaterFuse Plugin, till ett värde av 2 500 kr, efter utbildningstillfället.

Introduktionserbjudande:     2 995 kr/person, exkl moms (ordinarie pris 4 495 kr),
inkl förtäring, kursmaterial, lokal, WaterFuse PlugIn och inte minst en engagerande kursledare.

Utbildningsprogram/innehåll 

  • Introduktion & målbild
  • Riskbild – hälsoproblem och kostnader relaterade till vattenläckor/skador
  • Kravbild – byggregler, branschregler och försäkringsvillkor
  • Tekniska systemlösningar på marknaden – passiva och aktiva skydd o teori och praktik
  • Engagerande gruppövningar och demonstrationer (WaterFuse, DropStop, FoolProof, AquaTeam, med flera)
  • God insikt och goda argument – för att skapa högt förtroende och goda relationer med dina kunder samt ökad merförsäljning
  • Tips och trix – vad du bör tänka på vid installation av de olika skydden
  • Kunskapsprov / Diplomering

 

Anmäl dig här!

Utbildningen är framtagen i samarbete mellan:

Entreprenadrådets samlade riktlinjer…

Sedan ca ett år tillbaka är vi engagerade i ett nytt, spännande och överbryggande branschinitiativ, nämligen Entreprenadrådet. Entreprenadrådet – förkortat ER är en oberoende och opartisk organisation vilken underlättar för

Läs mer »

Det här är spännande och givande oavsett…

Det här är spännande och givande oavsett om du är fastighetsägare/förvaltare, konstruktör, byggare eller rörentreprenör! Ta chansen nu till introduktionspris! Anmäl dig här! Vi kommer gärna till fler orter, bara hör

Läs mer »